Volg ons via Facebook

 • Energist VPL

  Energist VPL

  Bent u ook die overtollige haargroei beu?

  Ongewenste haren permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en veiliger dan ooit!

  Read More
 • Caviar Power Imperial Lifting

  Caviar Power Imperial Lifting

  Ontdek deze luxueuze, ontspannende en doeltreffende gelaatsverzoring!

  Read More
 • Permanente Make-Up

  Permanente make-up

  Wilt u graag natuurlijk ogende wenkbrauwen, of een sprekende blik?

  Ga dan voor permanente make-up!

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Cadeaubon

Cadeaubon Schoonheidsspecialiste Joke

Gelaat

2.1-gelaatWanneer u opzoek bent naar luxe schoonheidsverzorging voor het gezicht, bent u bij dit huidverzorgingsinstituut aan het juiste adres. Joke is specialiste in unieke gelaatsverzorgingen op maat, en heeft voor iedereen een geschikte behandeling. Gelaatsbehandelingen worden hier steeds op maat samengesteld, aangepast aan uw wensen, huidtype en huidconditie. Omdat wij enkel het beste voor uw huid willen, wordt er steeds gewerkt met de hoogstaande producten van Dr. Klapp.

Met het uitgebreide kwaliteitsassortiment van KLAPP kan ik elke klant steeds de optimale behandeling aanbieden. KLAPP combineert hightech ingrediënten met passie en ervaring, en precies daarvoor werd dit product reeds meermaals met nationale en internationale prijzen bekroond. Onze klanten mogen er zeker van zijn dat ze de best beschikbare behandeling krijgen, en met de beste producten behandeld worden.

Sinds 1980 is Dr. Klapp  een van de laatste grote trendsetters in de beauty branche. Hij investeert voortdurend in het onderzoek en de ontwikkeling van cosmetische behandelingen en huidverzorgingsproducten, dat is waarom hij altijd een van de grote voorlopers is geweest in deze branche. Zijn innovaties zijn Retinol, O2 therapie, vitamine C en ASA Peel. Klapp staat synoniem voor vernieuwing in het verleden, het heden, en ook de toekomst! Samen met deze hightech producten ga ik voortdurend de uitdaging aan om mijn klanten iets nieuws te bieden op het gebied van beauty en wellness.