Volg ons via Facebook

 • Energist VPL

  Energist VPL

  Bent u ook die overtollige haargroei beu?

  Ongewenste haren permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en veiliger dan ooit!

  Read More
 • Caviar Power Imperial Lifting

  Caviar Power Imperial Lifting

  Ontdek deze luxueuze, ontspannende en doeltreffende gelaatsverzoring!

  Read More
 • Permanente Make-Up

  Permanente make-up

  Wilt u graag natuurlijk ogende wenkbrauwen, of een sprekende blik?

  Ga dan voor permanente make-up!

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Cadeaubon

Cadeaubon Schoonheidsspecialiste Joke

Huidverbetering voor het gelaat

2.1.2-huidverbeteringHeeft u huidproblemen en bent u op zoek naar een oplossing? Wilt u op een natuurlijke manier uw huid verbeteren zonder dat er risico’s aan verbonden zijn? Dit wordt hier mogelijk gemaakt door behandelingen die de unieke producten van Dr. Klapp combineren met doeltreffende massagetechnieken.

PRE- EN ANTI-AGING
Dagelijks overstelpen allerlei media u met de laatste nieuwe crèmes en verzorgingsproducten. Boekjes, tv, film, reclameborden,… stuk voor stuk beloven ze wonderen. Ook parfumeries en apotheken bieden honderd en één dure producten aan, het ene al doeltreffender dan het andere. Voor u ook geen eenvoudige opgave dus, om uit het immense aanbod net dat product te kiezen dat uw kostbare huid zo goed mogelijk verzorgd en jong houdt.

Anti-agingspecialiste Joke gaat verder dan dat. Er zijn vele oorzaken van huidveroudering: onder invloed van mimiek, vrije radicalen, uitdroging, genetische aanleg, collageenafbraak en een hele reeks andere factoren, verliest de huid in de loop der jaren haar frisheid en stevigheid. Het is uitermate belangrijk om precies de juiste oorzaak aan te pakken. Joke bespreekt samen met u uw levenswijze, en gaat een uitgebreide huidanalyse uitvoeren. Er wordt een behandelingsplan voor u opgesteld, en u krijgt een overzicht van de mogelijke behandelingen die het verouderingsproces kunnen stoppen, vertragen of zelfs een stukje terugdraaien. U mag er zeker van zijn dat er ook voor u een uniek verzorgingsschema bestaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Langdurige jeugd is geen toeval !

HUIDPROBLEMEN
Dr. Klapp biedt een uniek concept dat voor ieder huidprobleem een totaaloplossing biedt. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat u steeds met een individueel of een combinatie van producten tot een oplossing komt. Huidproblemen zoals acne, littekens, eczeem, extreem droge huid, overmatige talgproductie (mee-eters of puisten), pigmentvlekken, huidverslapping, wallen, psoriasis, huidschilfers, roodheden, couperose… hebben allen baat bij een specifiek samengesteld huidverbeteringsprogramma.

Voor elke behandeling van Dr. Klapp kan u terecht in dit schoonheidsinstituut, er is gegarandeerd een behandeling die een oplossing biedt voor uw probleem. Zo kan u hier onder meer terecht voor micro meso therapie, behandelingen op basis van Retinol, zuurstofbehandelingen, fruitzuurpeelings, vochtverzorgingen, micro dermabrasie,…

MICRO DERMABRASIE
Deze moderne behandelingsmethode is diepreinigend, effectief en non-invasief. Fijne microkristallen worden in een gesloten circuit met behulp van een onderdruksysteem als het ware op de huid gepulseerd. Op deze manier worden afgestorven huidcellen zacht van de huid verwijderd.

Na een micro dermabrasie behandeling kan de huid toegevoegde actieve bestanddelen uit verzorgingspreparaten weer optimaal opnemen en zo hun werking ten volle benutten in de diepere huidlagen. Al naargelang het huidtype, worden reeds na de eerste behandelingen de resultaten zichtbaar. Het huidvernieuwingsproces wordt door deze techniek gestimuleerd en zorgt voor een huidverjonging en een frisse, heldere teint.

Waarvoor wordt micro dermabrasie ingezet?
- onreine huid
- huidatrofie/huidveroudering
- acne/acnelittekens
- oppervlakkige littekens
- fijne rimpeltjes
- licht- en zonbeschadiging van de huid
- groei- en zwangerschapsstriemen

Te verwachten resultaten:
- merkbaar jongere en frissere huid
- zichtbaar anti-aging effect
- onmiddellijk liftend resultaat
- egaler huidreliëf
- optimale opname van actieve bestanddelen uit verzorgingspreparaten
- de celdeling en microcirculatie worden gestimuleerd

De behandeling is zacht en pijnloos en haast voor elk huidtype en elke leeftijd toepasbaar. In tegenstelling tot een klassieke peeling, kan met micro dermabrasie ook lokaal gewerkt worden om specifieke problemen gericht aan te pakken.

2.1.2-huidverbetering-HC3HC3 SKINSHOOTER – NAALDLOZE MESOTHERAPIE
Met deze zachte, non-invasieve anti-age methode voelt u het verschil na iedere behandeling met de Clinical Care Treatments in combinatie met de Skinshooter.

SKINSHOOTING is de laatste nieuwe verjongingsmethode voor een heldere, gladde, egale, stevige, gevulde huid – ontwikkeld door de beautyspecialisten van Health Cosmeticals.

Deze nieuwe SKINHOOTING-methode bestrijdt huidproblemen zoals rimpeltjes, vochtophopingen, verslapping, pigmentstoringen met effectieve resultaten.

Actieve bestanddelen belanden gericht in de huid – licht prikkelend, maar pijnloos.

Na de behandeling stelden proefpersonen ondermeer een lichtroze, volle, gladde huid vast, gepaard met een aangenaam warmtegevoel en een verhoogd volume ter hoogte van de wangen en jukbeenderen.

Laat u hier adviseren – boek nu uw behandeling!