Volg ons via Facebook

 • Energist VPL

  Energist VPL

  Bent u ook die overtollige haargroei beu?

  Ongewenste haren permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en veiliger dan ooit!

  Read More
 • Caviar Power Imperial Lifting

  Caviar Power Imperial Lifting

  Ontdek deze luxueuze, ontspannende en doeltreffende gelaatsverzoring!

  Read More
 • Permanente Make-Up

  Permanente make-up

  Wilt u graag natuurlijk ogende wenkbrauwen, of een sprekende blik?

  Ga dan voor permanente make-up!

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Cadeaubon

Cadeaubon Schoonheidsspecialiste Joke

Make-up advies op maat

3.1-makeup-analyseMake-up analyse
Heeft u zich altijd al afgevraagd welke make-up u het beste staat? Heeft u hier al vele antwoorden op gehad, maar weet u het nu eigenlijk nog niet precies? Het begint allemaal bij een grondige make-upanalyse, en die hoeft u maar eenmalig in uw leven te laten uitvoeren. Daarna gaat u al snel opmerken dat het allemaal veel moeilijker lijkt dan het eigenlijk is.

Onze make-upanalyse bevat verschillende onderdelen en is zeer compleet, hierna weet u gegarandeerd welke make-up voor u geschikt is. Uw gelaat wordt volledig geanalyseerd, we bekijken de gezichtsstructuur en huidconditie. De morfologie van het gelaat wordt compleet besproken, zo komen de wenkbrauwen, de ogen, de wangen en de lippen aan bod. Draagt u lenzen of een bril? Ook hier houden wij rekening mee tijdens de make-upanalyse, zodat u perfect weet welke make-up voor u het meest geschikt is. Uiteraard komen ook de kleuren aan bod, want sommige kleuren make-up laten u stralen en andere kleuren maken u misschien dof of zelfs ouder. Na deze analyse krijgt u de nodige info mee, die u wegwijs maakt bij de volgende aankopen.

Make-up met advies
Wilt u een make-upsessie boeken, maar heeft u ook vragen over het aanbrengen van de make-up, kleurkeuze,... Dan is make-up met advies absoluut iets voor u! U wordt professioneel gemaquilleerd, terwijl er allerlei handige tips en tricks worden meegegeven. U heeft de mogelijkheid om al uw vragen te stellen, wij gaan ze met plezier beantwoorden.