Volg ons via Facebook

 • Energist VPL

  Energist VPL

  Bent u ook die overtollige haargroei beu?

  Ongewenste haren permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en veiliger dan ooit!

  Read More
 • Caviar Power Imperial Lifting

  Caviar Power Imperial Lifting

  Ontdek deze luxueuze, ontspannende en doeltreffende gelaatsverzoring!

  Read More
 • Permanente Make-Up

  Permanente make-up

  Wilt u graag natuurlijk ogende wenkbrauwen, of een sprekende blik?

  Ga dan voor permanente make-up!

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Cadeaubon

Cadeaubon Schoonheidsspecialiste Joke

Permanente make-up

2.8-permanente-makeupPermanente make-up is de oplossing voor vrouwen die er elk moment van de dag perfect uit willen zien!

De mogelijkheden van permanente make-up

Ogen
De uitstraling van de ogen wordt sprekender gemaakt met permanente make-up, en dit precies zoals u het wilt. Kiest u voor een natuurlijke oogopslag door middel van een zeer fijne eyeliner, of voor een vollere intensieve oogopslag waarbij de eyeliner breder wordt aangezet, alles is mogelijk. Ook is het mogelijk om te kleine of te grote ogen optisch meer in verhouding te brengen door middel van een eyeliner.

Wenkbrauwen
Heeft u ongelijke of dunne wenkbrauwen, of heeft u er helemaal geen? Dan kan permanente make-up een perfecte verbetering geven, en dit precies zoals u het wenst. Het is mogelijk om een volledig opgevulde wenkbrauwen te creëren, maar de allernieuwste hairstroke-techniek geeft een optimaal natuurlijk resultaat. Voor welke techniek u ook kiest, u bent gegarandeerd van een regelmatige wenkbrauwlijn die uw gelaat onmiddellijk terug meer symmetrie en uitstraling zal geven.

Lippen
Het corrigeren van asymmetrische lippen en het creëren van een eerder afwezige lipcontour, zijn de belangrijkste toepassingen van permanente make-up aan de lippen. Uw lipcontour wordt weer vol, zacht en mooi van vorm. Er kan een natuurlijk effect behaald worden of een extra accent gelegd worden. Daarbij is het mogelijk om de volledige lippen in te schaduwen met een natuurlijk ogende pigmentkleur of voor een meer sprekend resultaat wordt er een extra kleuraccent gebruikt.

Andere correcties
Ook het creëren van een tache de beauté of schoonheidsvlekje behoort tot de mogelijkheden van permanente make-up. Tevens kan u hier terecht voor tepelhofreconstructies door middel van permanente make-up, en uiteraard gebeurd dit in alle discretie.

Hoe gaan we te werk?

Aan elke behandeling gaat steeds een grondig gesprek vooraf, dit om er 100% zeker van te zijn dat uw wensen en verwachtingen van de permanente make-up vervuld worden. Er wordt een medische fiche ingevuld zodat er geen enkel risico genomen wordt, en zo nodig wordt er een goedkeuring van de huisarts gevraagd. Er wordt voorgetekend totdat de klant volledig tevreden is van de vorm, waarna de kleur samen bepaald kan worden. Om de behandeling zo pijnloos mogelijk te maken wordt er dan pas een verdovende crème aangebracht. Deze heeft 10 minuten inwerktijd nodig, waarna het pigmenteren kan starten.

Na het pigmenteren wordt nabehandelingsadvies meegedeeld omdat het van uiterst belang is dat de huid in alle rust kan herstellen.  Het is belangrijk dat dit strikt gevolgd wordt om het resultaat te optimaliseren. Na het herstel van de huid kan men het resultaat pas echt beoordelen, vandaar dat er bij elke pigmentatie een bijwerking voorzien is. Dit gebeurt ten vroegste 4 weken na de eerste behandeling, zo voorkomen we dat er littekenweefsel ontstaat.

Niet alles is mogelijk, maar alles is bespreekbaar!
Heeft u vragen, stel ze gerust. U kan ook vrijblijvend een afspraak maken om ons portfolio van permanente make-up te bekijken, en uw vragen te bespreken.