Volg ons via Facebook

 • Energist VPL

  Energist VPL

  Bent u ook die overtollige haargroei beu?

  Ongewenste haren permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en veiliger dan ooit!

  Read More
 • Caviar Power Imperial Lifting

  Caviar Power Imperial Lifting

  Ontdek deze luxueuze, ontspannende en doeltreffende gelaatsverzoring!

  Read More
 • Permanente Make-Up

  Permanente make-up

  Wilt u graag natuurlijk ogende wenkbrauwen, of een sprekende blik?

  Ga dan voor permanente make-up!

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Cadeaubon

Cadeaubon Schoonheidsspecialiste Joke

Venus Swan

Venus SwanVENUS SWAN – EFFECTIEVE RESULTATEN VOOR UW HUID !

> HUIDVERSTEVIGING
> RIMPELREDUCTIE
> CELLULITISREDUCTIE
> BODY SHAPING
> ANTI-AGEING

U wil hardnekkige vetkussentjes, cellulitis of vervelende rimpeltjes de oorlog verklaren maar u weet nog niet hoe? Venus Swan neemt deze uitdaging dankzij de revolutionaire (MP)²-technologie aan! Een energiematrix uit multipolaire radiofrequentie en magnetische impulsen penetreert in de verschillende huidlagen en verwarmt haar van binnenuit. Hierdoor worden de collageen- en elastinevezels in de huid gestimuleerd. Dit maakt een uiterst efficiënte behandeling met zichtbare resultaten voor gelaat en lichaam mogelijk. De huid wordt gladder en strakker – meestal reeds vanaf de eerste behandeling.

REVOLUTIONAIRE (MP)²-TECHNOLOGIE

Multi Polar Magnetic Pulse – kort (MP)² - beschrijft een revolutionaire technologie, die de voordelen van multipolaire radiofrequentie met magnetische impulsen in een toestel verenigt. Een innovatieve synergie, die een hoogst efficiënte, aangename behandeling van gelaat en lichaam mogelijk maakt. Beide technologieën staan bekend voor hun succesvolle toepassingen in de cosmetische branche, echter, de innovatieve combinatie van deze beide technologieën maakt het mogelijk door stimulatie van de huid en het subcutane weefsel sensationele behandelingsresultaten te realiseren:
- volumetrische verwarming van de huid tot in de diepere huidlagen
- vetcellen worden gestimuleerd zich te ledigen
- versteviging van de collageenvezels
- verhoging van het aantal collageen- en elastinevezels
- stimuleert de aanmaak van fibroblasten
- verhoging van het opnamevermogen van de huid
- stimulatie van biologische processen
- verhoogde zuurstofopname

venus-swan

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt de (MP)²-technologie?
Klinisch geteste algoritmen resulteren in een uiterst efficiënte, dichte energiematrix. Deze hechte matrix penetreert de huid in verschillende niveaus en verwarmt haar zo constant van binnenuit.

Hoe lang duurt een behandeling?
Venus Swan onderscheidt zich met een 16cm² groot octipolair handstuk, dat een snellere behandeling dan andere handstukken met gebruikelijke afmetingen mogelijk maakt. De behandeling kan zo tot 4 keer sneller verlopen. Voor een gelaatsbehandeling investeert u slechts 20 à 30minuten, voor een lichaamsbehandeling tot 40 minuten.

Na hoeveel behandelingen kan ik een resultaat zien?
U zal reeds na de eerste behandeling resultaat zien en voelen. Voor optimale behandelingsresultaten adviseren wij een kuur van 6 à 8 behandelingen voor het gelaat en 8 à 10 behandelingen voor het lichaam.

Hoe veilig is een behandeling met Venus Swan?
De Venus Swan (MP)²-technologie bevordert de natuurlijke huidregeneratie, zonder het gevoelige huidoppervlak te kwetsen. Het (MP)²-handstuk combineert 8 energiebronnen tot een complexe matrix, om temperatuurpieken te vermijden.

Afslanken